maanantai 31. heinäkuuta 2017

✽ ✾ ✿ ❁ Kukkien suuri kukoistus ❃ ❋ ❀ ✤


Heipähei (^-^)

Tällä kertaa vähän erilainen postaus, nimittäin tavallisen shootin — jonka tähtenä Hidemi uusine pöksyineen — lisäksi ois tarjolla kasa miittikuvia. Olin 22.7. lauantaina Sanomatalon miitissä, jossa otin aika paljon kuvia ( oli pakko, koska ihanaa nähä erilaisia nukkeja ) ja ostin pari kourallista kamaa omille naperoille. Menin miittiin Inkan kanssa ja tutustuin uuteen tosi kivaan ihmiseen! Oli kivaa sitten miitin jälkeen pyöriä yhdessä vähän ympäriinsä, kiitos teille seurasta! :) ❤ Seuraavan kerran näen varmaan muita nukkeilijoita sitten Traconissa, jota odotan innolla. Kertokaapa kommenteissa jos ootte menossa sinne ja haluisitte moikata tai jotain. ^^ 

Btw Hadenille on tulossa uusi vartalo ja saan varmaan vaihdettua sen silmienliikuttamis-tapit, mikä tarkottaa että Haden on kohta vihdoin kunnossa kaiken odottamisen jälkeen. c:


~


~















Sitten miittikuviin ~



 







 Olin niin ilonen kun näin Barbara Aman livenä. :')


 En kestä miten söpö n.n







Eni on söpöliini

 Oli ihanaa nähdä nää Annikan blogissa tutuksi tulleet neidit livenä


 Siinä mun kolme apiniinia (tiesitte varmaan) ja Inkan Fawn ja Honaw
 r.i.p. Honaw 💔
 Fawn on jotain upeaa
 Perustan varmaan Seanin faniklubin lisäks Honawin faniklubin
 Lilon asennot by Inka



 Se sai uuden takin, eiks oo söpö ٩(-̮̮̃-̃)۶

Lopetetaan Honawin luikerokäteen. Inkal oli kyl ihan paita.


Sanokaa ihmeessä jos tunnistitte oman nukkenne, ois kiva tietää ketä kaikkia siellä olikaan. En oikeen tutustunu moniin. 

+  Syy siihen etten oo postaillut niin useesti on se, että oon yrittäny pohtia kuvatarina-asioita ( ja luen jotain seitsemää kirjaa samaan aikaan ja teen kaikkea muutakin joten.. ^^") Toivottavasti ei oo haitannut, tosin en usko et kovin moni ees lukee tätä mun blogia kyynel joten ehkei oo ollut niin vakavaa

No mutta, nähdään ensi postauksessa.
Heihei ~




2 kommenttia:

  1. Hidemishootti on ihana ;_; Oli kivaa miitissä! r.i.p. honaw

    VastaaPoista
  2. Ihana shootti! Mikä väriloisto. Rakastan niin kuvien sävyjä ja tunnelmaa <3 Varsinkin kaksi ensimmäistä shoottikuvaa sekä viimeinen ovat mielestäni todella kauniita. Miitissäkin olet räpsäissyt hyviä otoksia!

    VastaaPoista