lauantai 31. elokuuta 2019

ft. aino ja milena ♥




Moi taas :)

Kuun viimenen ilta eli mun tavanomainen postausaika, täytyhän sitä saada heinä- elokuun kuvat julkastua ennen kunnon syksykuvien alkamista. :D Oon hyvin innoissani syksystä!

Suuret kiitokset kuvatarinaa kommentoineille! Saitte hymyn huulille ja entistä paremmalla mielellä alan suunnitella seuraavaa osaa. ♥♥

Koulun alun jälkeen en oo antanu nukeille paljoa aikaa, mutta se tulee muuttumaan kun elämä tästä vähän tasaantuu. Oon jäämässä pois tosta koulusta, koska huomasin aika pian ettei kultasepän työ oo tarpeeks mielenkiintosta mulle. Saa nyt nähä mitä teen, toivottavasti pian töitä. :') Ja ens syksynä uuteen kouluun?

Sain muuten Ciaran ja Valhallan valmiiksi!! Rakastan niitä nyt hyvin paljon.♥ Lupaan kuvata niitä mahollisimman pian! c:
 
Mennään kuviin~

















 Milena toivo et kuvattais Liloa ja Cloudia yhessä, ja niistähän sai tosi sulosia yhteiskuvia. c: 
Joku ehkä muistaa nyt oikein: jep Cloudin peruukki oli ennen muinoin Lilolla! Pikkunen oottaa uutta peruukkiaan ja sen saamiseen asti vetää lilotyylillä ^-^










 cool&vähäncute Akira on Ainon <3
















 ja täydellisencute Kiyoko on myös Ainon kokoelmaa, huomatkaa ihastuttavat lasit ♥
 















 Nää oli Linnaistensuolta. Ens kerralla kuvaan ehkä ihan siellä suolla enkä sen takasessa metsässä (en voinu vastustaa synkeää metsää)..










bonuskuvassa lempiöttiäiseni kukkakärpänen c: 
kattokaa ku se imuttaa tota koria  / ' u ' \




Seuraava postaus sisältää upeutta jonka näyttämistä oon oottanu pitkään ja aino vielä pidempään
siihen asti hei hei!



2 kommenttia:

  1. Ootpa ottanut taas aivan ihania kuvia! Musta on aina niin ihanaa nähdä, että ihmiset ottaa yhdessä kuvia nukeistaan :'D Se on mulle niin vieras kulttuuri, kun kuvailen aina yksin x)

    Lilo ja Cloud ovat tosi suloisia yhdessä! Tukkamatch on niin virkistävä ♥ Tae-yhteiskuvat lämmittää kans erityisesti mun sydäntä, saatan kärsiä pienestä Tae-kuumeesta juuri tällä hetkellä...

    Ootan innolla kuvia Ciaran ja Valhallan uusista lookeista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!♥ Yhdessä kuvaaminen on hauskaa vaihtelua kyllä. Oispa hauska joskus päästä kuvaamaan yhessä! :> Ehkä jonkun conin yhteydessä?
      Onnea tae-kuumeeseen! Onko se jo menossa rahoille vaarallista vaihetta kohti? o-o
      Kiva et ootat niitten näkemistä!♥ Meen pian kuvaamaan niitä, ensin on tulossa muita kuvia. B)

      Poista