keskiviikko 19. lokakuuta 2022

rakas, on syksy

Tervehdys!

Oisitteko uskoneet lukevanne nyt _mun postausta_? Enpä usko, en olis mäkään. Tämä tavattoman hauska sattumus on seurausta ajatustyössä tiettyyn pisteeseen pääsemisestä. Suuri kiitos siitä itselleni. (◡‿◡)

Palasin siihen, mikä on mulle nukkeilun ydin: minä, Hidemi ja metsä. Tuntuu oikeelta palata tän harrastuksen pariin. Tauko oli tarpeen monesta syystä.

Nyt kuviin! Niitä oli ilo muokata kun tein erään kauan haaveilemani investoinnin ja sain käyttööni ✿filttereitä✿! 


Rakkaat nostalgiset taustamusat tästäHei hei 

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva nähdä sulta taas postausta, ja hyvä jos tauosta oli apua!
  Etenkin tuo postauksen viimeinen kuva sykähdytti, upeat värisävyt: tuo tumma vihreä ja Hidemin silmien ja taustan yhtenevä kellertävä sävy sopivat loistavasti yhteen!
  Pidin myös noista ylhäältäpäin otetuista kuvista, suloinen tuo aivan pieni lehti! <3
  Tsemppiä pimenevään syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmittää kun tauonkin jälkeen oot heti lukenu mun postauksen! :'> Kiitos kommentista! ♥
   Ja kiitos, samaa toivotan sulle!

   Poista
 2. ÄÄÄÄÄÄÄ siis et uskokaan millasta intopihinää tää mussa aiheutti, olin valmis hyppii seinille!! Tää et postasit merkkaa mulle jotenkin ihan hirmuisen paljon, on ollu orpo olo kun oot ns. "puuttunut" tästä harrastuksesta :'( Vaikka olkoonkin et taukoilu on ollu tärkeetä ja musta on aina niin ihailtavaa, että pystyt kuunteleen itseäs ja tarpeitas <33 Jotenkin made me very emotional et palasit tällä tavalla juurille, niin tärkeetä! Ihanaa kun teet asioita itelles ja itses kanssa, se inspiroi ja tekee mut aina iloseks! (Tää ei nyt yhtään vaikuta kommentilta sun nukkeblogii vaa joltai whatsappviestiltä apuA)

  Anyway! Hideems! Ihanaa kun hän pääs kameran eteen <3 Hidemi on nii sulonen tässä asussa, rakas hyvä seikkailija :( Tykkään hirmuisesti tuosta vimosesta kuvasta! Niin kiva rajaus ja jotenkin erittäin kiinnostava asetelma siinä. Sait näihin kans ihanasti tuotua syksyisyyttä ja laskevaa aurinkoa, tykkään miten näissä on jo varsin viileä fiilis! Ihanasti tavotat tän vuodenajan c: Toi on muuten kans aivan ihana kuva tuo ihan eka Hidemikuva, rakastan Hidemin takaa tulevaa valoa!

  Mmjäm joo voinet havaita lievähköä innostusta tässä osoitteessa <:: Kiitos serotoniinista ystävä, oot niin mainio ja oon ilonen ko postaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärrr köhäisesti nauran täällä, kiitos ilahduttavasta kommentista! ♥️ Tulee niin hyvä mieli koko touhusta kun oot tukemassa omalla aurinkoisella Sara-tavallas, se on tärkee voimavara josta oon aina hitsin kiitollinen! On kiva postata ku tiiän et pieni mööttiäinen siellä ilahtuu c: Ei mut blogit 4ever, niissä on vaan sitä taikaa. On ihana palata tänne~

   Hidemi oli selkee valinta tauon jälkeen paluuseen, siinä on se ydinenergia mitä kaipailen aina. ^-^ Ihana kuulla et kuvista huokuu tän vuodenajan kauneus, jotenki nautin loppusyksyn ankeuden tuomasta haasteesta kuvaamisessa. Kauniiden kuvien ottaminen loka-marraskuussa on niiku keskisormen näyttö kaikille maailman oletuksille. Luonto on kaunis aina!

   Poista