lauantai 6. helmikuuta 2016

Hiljaisen päivän kakkuvaras


Hello c:

Arvatkaa oonko ylpee, että viime postauksesta on vasta viikko. Tuntuu kivan aktiiviselta, toivottavasti ketään ei ainakaan haittaa jos postailisin useammin. ^^ 

En ollu ihan varma tykkäisinkö kuvata sisällä, koska aikasemmat kokemukset ei oo olleet mitään parhaimpia, mutta nyt kauheen nuhan takia jouduin unohtamaan ulkona kuvaamisen. Pienen pohtimisen jälkeen tajusin mitä olin aina tehnyt väärin aikasemmin kuvatessani sisällä ja oon ihan tyytyväinen näihin kuviin. ^u^

























 Kissani Topi ^































Toivotaan, että jonain kauniina päivänä Hadenkin voisi osallistua shootteihin. Ja että Taeyang MIOja tulisi joskus myyntiin. Amen. 

Kommentit ilahduttaisivat kovasti! ♥

4 kommenttia:

  1. Hidemi on nätti.♥ (ihan ku et tietäis sitä :p) Ihana shootti, musiikki sopi tosi hyvin kuviin. ^^ Hidemin pikkukakku on söpö ja käsi taustalla eepistämässä 8) (ei ees oo sana mut who cares? (tekemässä tästä eeppisen tai jotain, ymmärsit kumminki perttiseni)) kauhee ikävä Hadenvauvaa, laitan koht viestii jokaseen maholliseen nettikauppaan että pistää niitä mioja myyntiin ja pian ;__; oot kyl jo tehny niin mut joo :'D hei ihania kuvia ja oon niin proud vast viikko viime postauksest, mäki haluisin olla noin reipas 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naw naw kiitos♥ kulla umarsin perttiseni ouo Nii on! Miksi..MIKSI sen pitää olla rikki :C niinh ne vaan sanoo ettei oo aikomusta vähää aikaa hommaa niitä u.u ei auta kuin toivoa ja odottaa.. Heh kiitos :3 Kyllä säkin voit olla reipas! Kuvia vaan kehiin >:)

      Poista
  2. Kauniita kuvia, Topi ja Hidemi ovat kummatkin todella suloisia! ^___^

    VastaaPoista